DOKUM

Avtal. dokument m.m
Leverans inom 24h

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Sälj din Rolex klocka till Milströms!

Av: Dokum.se

Milströms köper bland annat din Rolex klocka

Att sälja sin klocka ska gå snabbt och vara så säker som möjligt – Det levererar Milströms

Gå direkt till försäljningsformuläret

Om du går i tankarna att sälja t.ex din Rolex klocka så är Milströms ett förstahandsval för dig som vill ha en säker och smidig försäljning av din klocka. Du fyller i efterfrågad information som återfinns på Milströms webbplats för att sedan bli kontaktad av deras klock-säljare/köpare.

Var kan jag sälja min klocka?

Som vi ovan nämn säljer du med fördel din klocka till Milströms som på ett bekvämt sätt ser till så att du får ett schysst pris för din klocka. Fyll i formuläret här så återkommer Milströms till dig med ett preliminärt värde på din klocka och den bästa lösningen de kan erbjuda. Smidigare än så här kommer det nog inte att bli med Milströms. Din exklusiva klockhandlare.

Hur mycket är min klocka värd?

Om du hittar eller ärver en gammal klocka så har du med stor anledning att vara glad då det är möjligt att den är värd väldigt mycket pengar. Men om du inte redan är en klocksamlare eller entusiast så kan det vara svårt att veta klockans riktiga värde, och det är möjligt att du sitter på en mindre rikedom. Bara för att du inte ser ett märke som för många är känt som t.ex Rolex eller Omega så behöver det inte betyda att din klocka inte är värd några pengar. Second hand marknaden / begagnade klockor är nu hetare och mer utvecklad än någonsin och många mindre kända märken är nu värda riktigt mycket pengar.

Genom att klicka här kan du få reda på vad din klocka är värd.

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer