DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Här köper du Apostille stämpel enkelt online idag

Av: Dokum.se

Klicka här för att beställa Apostille stämpel/stämplar

Vad är en Apostille stämpel? En Apostille är en stämpel som anger äktheten för ett officiellt dokument, ett sådant dokument kan exempelvis vara från en myndighet. En Apostille utfärdas av Notarius Publicus.

Visste du om att du inte behöver besöka ett kontor för att köpa Apostille stämpel? När du har originaldokument som du har fått från svensk myndighet skickar du dessa istället via brev till Utrikesgruppens Notarius Publicus.

När du har betalat får du en unik kod som du ska anteckna på kuvertet som du skickat till Notarius Publicus. Det är väldigt smidigt – allt du behöver göra först är att betala och köpa stämpeln online.

Använd alltid beställningsformuläret när du ska köpa Apostille-stämpel. Du behöver bara posta dina dokument i närmaste brevlåda.

Exempel på vilka dokument som kan stämplas med en Apostille?

✔️ Alla dokument och registerutdrag från alla svenska myndigheter.

✔️ Apostille stämpel på handlingar från Skatteverket

✔️ Översättningar från auktoriserade översättare.

✔️ Registerutdrag: folkbokföringsregistret, personbevis, utdrag ur belastningsregistret, hindersprövning för äktenskap mm..

✔️ Utdrag från betyg som kommer från universitet, högskolor, kommunala skolor och andra utbildningar.

✔️ Dokument från domstol. Exempelvis från en skilsmässa, s.k. äktenskapskapsskillnad.

Vem kan du vända dig till för att få dina handlingar stämplade med en Apostille?

Du kan vända dig till Utrikesgruppen. Utrikesgruppen samarbetar med Notarius Publicus som utfärdar Apostille stämplar. Det är det smidigaste sättet att köpa Apostille stämpel på.

Oavsett var du befinner dig kan du köpa Apostille stämpel. Du sparar tid och pengar på att inte besöka ett kontor för att få en stämpel. Istället sköts allt online och via brev. Läs mer om hur du köper Apostille genom att klicka på länken nedan.

Köp Apostille-stämpel hos Utrikesgruppen
Vad är en Apostille?

En apostille är en överenskommelse mellan ett annat land konventionsland där dokument som innehar en stämpel ska uppvisas. När dina handlingar har fått en apostille stämpel är de helt undantagna från varje form av ytterligare bestyrkningar. Det betyder att det normalt inte krävs att du behöver få dokumenten godkända av en ambassad eller utländsk myndighet. I Sverige är det endast Notarius Publicus som utfärdar apostille.

Klicka här för att beställa Apostille stämpel/stämplar

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer