DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Bläddra bland 1000-tals gravstenar Gravia.se

Av: Dokum.se

Gravia.se – Gravstensfirman med 1000-tals gravstenar

Gravstenar finns i många olika former, olika typer av material samt massvis med färger för dig att välja mellan. Personal hos Gravia.se kan hjälpa dig att forma den gravsten som du önskar att beställa.

Viktiga saker att tänka på när du ska köpa en gravsten! Vi listar 6 av de.

Att köpa en gravsten är i många fall första gången man genomför ett sådant köp. Vil hjälper därför till och listar vad du bör tänka på vid köpa av en gravsten. Att minnas den avlidne med en gravsten är en fin gest och en plats man kommer att besöka många gånger framöver.

1 – Välj en gravsten i lugn och ro. Gärna tillsammans med familjemedlemmar och vänner för att få goda råd om vilken gravsten som passar den vilande bäst.

2 – När en ny gravsten monteras fast på gravplatsen så behövs det ett tillstånd från Kyrkogårdsförvaltningen. Detta är givetvis något Gravia.se hjälper till med.

3 – Många begravningsplatser men även en stor del av kvarter som är uppdelade på samma begravningsplats kan ha olika regler för vilken storlek man får ha på den gravsten som ska monteras fast på gravplatsen. Hör gärna med Gravia.se för att få expertis hjälp i denna fråga.

4 – Besök gärna det kvarter/begravningsplats där gravstenen ska rätas upp. Detta för att få en bild av hur det kan komma att se ut med den gravsten som du/ni önskar monteras fast på begravningsplatsen.

5 – Fundera ut vad som ska graveras in i gravstenen. Vanligtvis är att man graverar in fullständigt namn, födelsedatum samt dödsdatum och eventuellt symboler. Det är också vanligt med hälsningar så som exempelvis: Vila i frid, vi älskar dig och saknar dig.

6 – Gravstenen kan aldrig monteras fast direkt efter att begravning har genomförts detta eftersom att marken då är mjuk och man vill oftast att det ska ha gått en viss period innan gravstenen monteras fast i marken. Man vill heller inte utföra jobbet under vintern eftersom att marken då är alldeles för hård i Sverige. Sommartider är den perfekta tid för att montera gravstenar.

Köp gravstenar hos Gravia.se

Om Gravia.se

Gravia är en gravstens-firma som säljer gravstenar med leveranser till hela Sverige. Gravstenarna går snabbt att beställa och du får ett godkännande innan produktion sker. Bläddra redan nu bland tusentals gravstenar hos Gravia.se

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer