DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Destinationskollen – se vilka krav länder har innan du reser

Av: Dokum.se

Kontrollera alltid vilka krav som ställs på dig innan du får resa till det land du önskar att få besöka

Många länder i världen har av förklarliga skäl inte samma lagar och regler som Sverige, vissa länder får vi svenska medborgare besöka utan att ens behöva meddela berörda myndigheter att vi är på väg medans det i andra länder ställs höga krav på oändlig dokumentation för att ens få frågan prövad.

Så hur gör man då? Hur vet du att du får besöka ett land som turist och vilken dokumentation krävs då av dig? För att ta reda på vilka krav som ställs på dig för att få resa in i det land du har tänkt att resa till så behöver du ta reda på vilka lagar och regler som gäller och det kan man göra på flera olika sätt, du kanske har hör från en vän om vilka regler som gäller och vill chansa genom att använda vännens information som underlag.

Vill man dock ha bekräftad och aktuell information gör man bäst i att beställa en Destinationskoll. Här får du snabbt och enkelt reda på vilka lagar och regler samt krav som ställs för att få resa in till världens alla länder.

Det är svårt att ha koll på alla världens länders krav och regler

Visste du att om du reser som turist till Saudiarabien så kommer du att bli nekad inträde om det i ditt pass saknas vilket kön du har?

Destionationskollen.se har koll på det mesta och lite till. Gör alltid en Destionationskoll innan avresa för att undvika problem innan avresa, på destinationen eller efter destionationen.

Om du inte har rätt information för den destination du ska till så är risken alltjämt hög att din resa kan komma nekas och du kan därmed förlora de pengar du redan har lagt ut på din resa.

Till Destinationskollen.se

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer