DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Frågor & svar om Utrikesgruppen

Av: Dokum.se

Vilka är Utrikesgruppen?

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

De som arbetar hos Svenska Utrikesgruppen AB kallas utrikeskonsulter. Sammanlagt har utrikeskonsulterna gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket ger Utrikesgruppen en god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

På webbplatsen utrikesgruppen.se finns reseinformation, viktig information om länder i världen, arbetstillfällen och investeringstillfällen i andra länder, viktiga iakttagelser och aktuella varningar samt nyheter.

Utrikesgruppens produkter och tjänster kan du kan läsa mer om här.

Alla medarbetare är alltid hedrade och respektfulla över att få representera Utrikesgruppen i sitt arbete.

Hur kontaktar man Utrikesgruppen?

Behöver du komma i kontakt med oss? Du kan kontakta oss på följande sätt: E-post, telefon eller skicka brev. Här nedan hittar du våra alternativ som du kan kontakta oss på.

Har du politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor var då vänlig och ta kontakt med Utrikesgruppens kundtjänst på info@utrikesgruppen.se.

Vår e-post kundtjänst är oftast öppen på obekväma tider så att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det.

Hur beställer man Utrikesgruppens tjänster?

Du beställer Utrikesgruppens tjänster genom att klicka här.

Är Utrikesgruppen seriösa?

Utrikesgruppen är Sveriges största utrikesrelaterade sajt. Du hittar massvis med tjänster samt tips inför din utlandsresa. Utrikesgruppen hjälper till och bistår svenskar i sina utrikesrelaterade ärenden. En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer