DOKUM

Avtal. dokument m.m
Leverans inom 24h

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Köpekontrakt bil – att tänka på vid ett köp / försäljning

Av: Dokum.se

Låt inget gå fel, skriv ett köpekontrakt vid en bilaffär

Köpekontrakt för bil

När du köper en bil är det alltid bra att i efterhand kunna bevisa vad ni faktisk hade avtalat om utan att för den delen låta missförstånd uppstå. Utan ett sådant köpekontrakt för bil kan det i många fall vara svårt att hävda sin rätt och bevisa vad man vid försäljningstillfället / köptillfället avtalade om i köpekontraktet. Gör det inte svårare än det behöver vara; skriv ett köpekontrakt för bil online hos Dokum genom att besvara några frågor för att erhålla ett köpeavtal i PDF-format som översändes till den e-postadress du uppger i din beställning.

Skriv ett köpekontrakt för bil online snabbt och enkelt

Genom att skriva ditt köpeavtal för bil online kan du alltid gå tillbaka och se vad som avtalades i kontraktet vid försäljningen/köpet av bilen. Ett sådant köpekontrakt för bil är välskrivet och du har då alltid ett kontrakt för köpet som kan uppvisas vid oklarheter om försäljningen av bilen.

Det finns flera anledningar att använda sig av ett riktigt kontrakt när man säljer eller köper en begagnad bil. Det är ofta mycket pengar inblandade och med ett riktigt kontrakt minskar risken att göra en dålig bilaffär, alternativt bli lurad.

Vi på Dokum rekommenderar alltid att man skriver olika former av avtal och kontrakt.

Beställ köpekontrakt för bil här.

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer