DOKUM

Avtal. dokument m.m
Leverans inom 24h

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Nyfiken på Utrikesgruppen?

Av: Dokum.se

Vilka är Utrikesgruppen?

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

De som arbetar hos Svenska Utrikesgruppen AB kallas utrikeskonsulter. Sammanlagt har utrikeskonsulterna gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket ger Utrikesgruppen en god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

På webbplatsen utrikesgruppen.se finns reseinformation, viktig information om länder i världen, arbetstillfällen och investeringstillfällen i andra länder, viktiga iakttagelser och aktuella varningar samt nyheter.

Behöver du hjälp i olika utrikes relaterade ärenden?

Dokum rekommenderar dig som behöver hjälp i olika ärenden att ta kontakt med Utrikesgruppen. Det ka du göra genom att ringa Utrikesgruppen eller mejla de.

Kontaktuppgifter hittar du här.

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer