DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Överklaga eller begär omprövning av bankens beslut

Av: Dokum.se

När du inte längre har möjlighet att använda ditt spärrade bankkonto/bankkort – Vad gör du?

I dagens Sverige har det av många oförklarliga skäl skett massnedstängningar av bankkonton av de traditionella banker. Varför bankerna spärrar bl.a bankkonton är det inte alltid så lätt att få reda på då bankerna i många fall inte berättar det.

Dokum.se har sett en ökningen av överklagande och/eller omprövningar av bankens beslut som rör spärrade bankkonton, spärrade bankkort, spärrade bank-id, spärrade sparkonton med mera.

I många fall blir vi kontaktade av bankens kunder som är förtvivlade över att banken avlutat samtliga av de tjänster man har hos banken. Vi på Dokum blir lika förtvivlade varje gång en kund hör av sig och berättar att denne inte har möjlighet att köpa mat idag till barnen för att banken har spärrat bankkortet. Vi på Dokum kan inte mer än att rekommendera våra kunder att begära omprövning och/eller överklaga det beslut som banken har tagit.

Överklaga bankens beslut och/eller begär en omprövning

Om du klickar här för att begära en omprövning och/eller överklaga bankens beslut så kommer du till ett formulär som du fyller i för att framställa en omprövning / överklagan i en PDF-fil som du därefter kommer att få mejlad över till valfri e-postadress. Skriv ut handlingen och underteckna den för att sedan sända över handlingen till banken.

Begär omprövning och/eller överklaga bankens beslut här.

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer