DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Överklaga indraget körkort fortkörning

Av: Dokum.se

Överklaga ditt indragna körkort för fortkörning här. Ange samtliga omständigheter som du anser är viktiga för att du ska kunna få tillbaka ditt körkort. Du får ange samtliga yrkanden som du själv önskar. Varje ärende är personligt och beaktas som sådan.

När du har fått ett beslut av Transportstyrelsen om indraget körkort på grund av fortkörning har du rätt att överklaga beslutet till förvaltningsrätten. Det gäller alla sorters beslut som rör ditt körkort. Du förlorar inget på att överklaga och du kan endast få fördelar.

Om du har fått ett beslut om indraget körkort för fortkörning som du inte är nöjd med ska du överklaga beslutet. Du överklagar beslutet enklast online. Du anger samtliga orsaker till varför du vill behålla körkortet eller varför du anser att beslutet om fortkörningen är felaktig.

Yttra dig direkt efter beslutet

När du har fått beslutet ska du omgående yttra dig genom en överklagan. När du har yttrat dig i din överklagan om fortkörning ska du invänta beslutet. Oavsett vilket beslut du först har fått kan resultatet bli ett annat och till din fördel om du överklagar. Du måste alltid skicka in din överklagan innan tidsfristen har löpt ut. Om du inte överklagan inom rätt tid förlorar du din rätt att överklaga. Se därför till att överklaga så fort som möjligt.

Så överklagar du indraget körkort pga fortkörning

Först ska du klicka dig vidare online här. Du fyller i samtliga uppgifter om dig själv samt ärendenummer du har fått. När du har fyllt i samtliga uppgifter är din överklagan klar. Skicka sedan överklagan om indraget körkort på grund av fortkörning till Transportstyrelsens adress via brev.

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer