DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Överklaga indraget körkort mall

Av: Dokum.se

Så överklagar du ett körkortsbeslut
Om ditt körkort har blivit indraget kan du alltid överklaga beslutet. När du har fått ett beslut om indraget körkort är det Transportstyrelsen som har fattat beslutet om att återkalla körkortet. Om du önskar överklaga beslutet med möjligheten att få tillbaka körkortet ska du överklaga beslutet.

Du kan överklaga beslutet här.

Du skriver enkelt ett överklagande online. Du väljer själv vilka orsaker som ska anges till varför beslutet om indraget körkort är fel. Du anger även vad som är fel i beslutet som hur du tycker att beslutet ska ändras. När du har skickat in din överklagan ska du sedan invänta ett svar som skickas till dig.

Du kan skriva överklagan online som du sedan måste sedan skicka till Transportstyrelsen. De kommer sedan skicka vidare din överklagan till förvaltningsrätten som meddelar dig ett beslut per post till din folkbokföringsadress.

Du kan överklaga samtliga beslut

Oavsett orsaken till att du har fått indraget körkort är det överklagningsbart. Ofta handlar det om fortkörning, rattfylla, drograttfylla, demens och förmildrande omständigheter. Det är alltid bra att överklaga för att få en andra prövning. På det sättet får du reda på om det första beslutet varit korrekt.

Så överklagar du indraget körkort

Börja med att fylla i samtliga uppgifter online här. När du har fyllt i samtliga uppgifter får du sedan din ifyllda överklagan om indraget körkort som en mall. Det innebär att din överklagan är redo att skickas till Transportstyrelsen.

Fyll alltid i samtliga uppgifter som krävs för att din överklagan ska bli korrekt.

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer