DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Överklaga indraget körkort på grund av rattfylla

Av: Dokum.se

Om du har fått ditt körkort indraget på grund av rattfylla kan du överklaga beslutet online. Det är Transportstyrelsen som fattar beslut om indraget körkort men sedan ska du som önska överklaga beslutet. Du förlorar inget på att överklaga och det enkelt att överklaga online.

Överklaga indraget körkort här på grund av rattfylla.

Du har alltid rätt att överklaga indraget körkort på grund av rattfylla och begära att beslutet ska ändras. Du kan fritt välja hur du önskar att beslutet ska ändras. Exempelvis kan du begära att du vill att körkortet ska dras in under en kortare period på grund av förmildrande omständigheter. Du anger dina skäl online.

Har du fått ett beslut om indraget körkort på grund av rattfylla som du inte är nöjd med ska du genast överklaga beslutet.

Yttra dig direkt

Det är väldigt viktigt att du yttrar dig i din överklagan om varför du vill att beslutet ska ändras. Du ska alltid överklaga innan tidsfristen har löpt ut därför är det viktigt att du påbörjar din överklagan omgående efter att du har fått beslutet. Om du inte överklagar inom rätt tid förlorar du rätten att överklaga och beslutet du har fått gäller.

Så överklagar du indraget körkort på grund av rattfylla

Börja överklaga online här. Fyll i samtliga uppgifter som finns i överklagandeformuläret. När du har fyllt i alla krav på uppgifter ska du sedan betala och skicka överklagan till Transportstyrelsen. Du skickar alltid din överklagan via brev till Transportstyrelsen. Inom några veckor kommer du sedan få ett nytt beslut skickat till dig. Se därför till att du anger rätt uppgifter.

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer