DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Ägs bostadsrätten eller fastigheten av andra än bara dig! Att tänka på vid försäljning!

Av: Dokum.se

Om det är flera som äger bostadsrätten eller fastigheten har du/ni en hel del att tänka på.

Är det flera personer som har ett intresse/äganderätt i bostadsrätten eller fastigheten så kan ni komma att behöva ett skriftligt medgivande som styrker att bostadsrätten eller fastigheten får säljas. Det är samtliga parter/ägare som skriver under medgivande för att i framtiden undvika problem som kan komma att uppstå i försäljningen

Att hålla med eller samtycka till att den bostadsrätt eller fastighet som ska säljas också faktiskt får säljas är ett medgivande som du kan beställa hos oss här. Ett medgivande styrker att samtliga inblandade har givit rätt till säljaren att sälja bostadsrätten på valfritt sätt.

Det rekommenderas att samtliga inblandade personer ger sitt medgivande till försäljningen för att i framtiden undvika rättsliga processer samt komplikationer som hade kunnat undvikits genom att underteckna ett medgivande för försäljning av bostadsrätten.

Så här gör du / beställ du ett medgivande för försäljningen av bostadsrätten / fastigheten!

Börja med att klicka här. Du fyller sedan i efterfrågade uppgifter som återfinns i medgivandeformuläret. Svara på ett antal frågor för att framställa ett medgivande i PDF-format som sedan mejlas över till valfri mejladress. Det går snabbt och är enkelt att med Dokum beställa valfria handlingar, avtal och massa annat.

Beställ ett medgivande här som styrker att bostadsrätten eller fastigheten får säljas av säljaren.

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
  • Avtal
  • Fullmakt
  • Intyg
  • Medgivanden
  • Och mycket mer