DOKUM

Direktleverans av avtal. dokument m.m.

E-post leverans

Leverans inom 24h

Betala med Klarna

E-post leverans

Leverans inom 24h

Dokument, avtal m.m

Hem / Nyheter / ↓

Skicka Digitala Brev Direkt Från Din Mobiltelefon till Häkte och Anstalter

Av: Dokum.se

I en värld där digital teknik suddar ut gränserna för kommunikation så finns det fortfarande utmaningar när det gäller att upprätthålla kontakt med dem som befinner sig i isolerade miljöer; såsom fängelser och häkten. Traditionella metoder för att skicka brev är ofta tidskrävande, kostsamma och många gånger rätt så komplicerade. Men nu finns det en mycket bra och populär lösning som förenklar brev-processen och gör det både billigare och snabbare att hålla kontakten med inspärrade vänner eller familjemedlemmar.

Brevon – en mycket populär tjänst för att hålla kontakten med inlåsta människor

Brevon, tar hand om exakt allt det praktiska i brevskrivningsprocessen. Användare kan snabbt och enkelt surfa in på www.brevon.se och skriva sina brev. Användarna behöver inte tänka på mer än att skriva sina brev. Brevon tar fram adresser till häkten och anstalter som förtrycks i brevet, sköter utskrift, kuvertering, frankering och inlämning av brevet till posten för vidare transport till häktet eller anstalten.

Brevon suddar bort det besvärliga och tidskrävande i att själv hantera hela brevprocessen med frimärken, kuvert och papper, samt resan eller promenaden till ett postombud.

Så fungerar Brevons tjänst

 1. Skriv ditt brev online på Brevons.se: Användaren skriver sitt brev på tjänstens plattform. Det kan göras bekvämt hemifrån eller var som helst där du har tillgång till internet. Från din mobiltelefon eller från en dator. Du bestämmer.
 2. Brevon tar hand om resten: När brevet är skrivet av användaren så tar Brevon-tjänsten över. Brevon skriver ut brevet, placerar det i ett kuvert, ser till att rätt porto används och levererar det sedan till posten för vidare transport till mottagaren.
 3. Snabba leveranser: Tack vare effektiva processer så når brevet mottagaren inom bara ett par dagar.
 4. Kostnadseffektivitet: Att använda Brevons tjänst är inte bara bekvämare utan också mer ekonomiskt fördelaktigt jämfört med om man själv skulle köpa frimärken, kuvert och A4-papper, för att inte nämna tidsbesparingen och resekostnaderna till postombudet.

Varför ska man välja Brevons tjänst?

 • Tidsbesparing: Inga fler resor till affären för att köpa kuvert och frimärken eller gå till postombudet för att få iväg sitt brev.
 • Kostnadseffektivt: Minskade kostnader jämfört med det traditionella sättet att skicka brev.
 • Användarvänligt: Det är mycket enkelt att använda Brevons tjänst. Allt man behöver är internet och en enheten.
 • Snabba leveranser: Din närstående i fängelset eller häktet får ditt brev inom bara några dagar.

I en tid då vi strävar efter effektivitet och bekvämlighet i allt vi gör så erbjuder Brevon en värdefull lösning för att bibehålla kommunikationen med dem som är långt borta men ändå nära i våra hjärtan. Brevon utgör ett modernt svar på ett gammalt problem och förändrar sättet vi kommunicerar med inspärrade nära och kära.

Klicka här för att skriva ett brev till en inspärrad vän

Taggar:

Dokum.se

Avtal, dokument, PDF-mallar och mycket mer.
från 79
kr
 • Avtal
 • Fullmakt
 • Intyg
 • Medgivanden
 • Och mycket mer